به گزارش مرکز خبر حوزه، دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه، امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب و با اشاره به تفاهمنامهای که در پنجمین همایش سالانه همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه امضاء خواهد شد؛ گفت: این تفاهمنامه در راستای توسعه و نگاه به آینده همکاریها از سوی وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزههای علمیه امضا میشود.
وی اظهار داشت: پس از سفر مقام معظم رهبری به قم و سخنرانی معظم له در میان حوزویان و تأکید بر ضرورت حضور حوزه در آموزش و پرورش، دو کارگروه از سوی وزارت آموزش و پرورش و حوزههای علمیه تشکیل شد و روند همکاری از نظر ساختاری، منابع مالی و مدیریتی بررسی گردید.
* تفاهمنامهای برای تحقق سخنان رهبری
مشاور وزیر آموزش و پرورش با بیان این که تفاهمنامه جدید بستری برای تحقق منویات رهبری است، اظهار کرد: در این تفاهمنامه، موضوعات عمیق و اساسی و بلندمدت همکاری آموزش و پرورش و حوزه در نظر گرفته شده که بر حضور حوزه در متن فرایند آموزشی جامعه تأکید دارد.
وی استمرار بخشیدن به همکاری حوزه و آموزش پرورش را از دیگر ویژگیهای تفاهمنامه جدید برشمرد و گفت: دراین تفاهمنامه، ساختار اجرای منویات رهبری به صورت مستمر بوده و زمان خاصی برای آن در نظر گرفته نشده است.
دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزههای علمیه افزود: تثبیت و نهادینه سازی همکاریها از دیگر ویژگیهای این تفاهمنامه است که بر اساس آن حداکثر تا شش ماه پس از انعقاد، این تفاهمنامه در شورای انقلاب فرهنگی و شورای عالی حوزههای علمیه تصویب میشود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس این تفاهمنامه ریاست عالی ستاد همکاریها بر عهده مدیر حوزههای علمیه و وزیر آموزش و پرورش است و اشراف بر فعالیت های ستاد مستقیم زیر نظر این دو مسئول انجام میشود و دبیرخانه نیز مصوبات ستاد را اجرا میسازد.